Услуги

Digital Marketing AssociateAlpha Digital Agency помага на Вашият бизнес да бъде част от най-използваната социална мрежа в света.
Ние ще Ви помогнем да достигнете до потенциалните си клиенти и да увеличавате техния брой ежедневно. С прецизно насочване на рекламите и създавайки оригинално съдържание ще създадем отличителен знак за Вашия бранд. Подсигуряваме Ви ежедневен мониторинг на кампаниите – един много важен детайл за успешната маркетингова стратегия. Той служи като отправна точка за следващите действия, които могат да се предприемат.
Предлагаме пълния спектър от възможности за реклама във Фейсбук на бизнес страници и профили на публични личности.

Media Planning Professional

 Целите на Alpha Digital Agency са:
– Увеличаване на ефективността на рекламите и продажбите.
– Намиране на най-подходящата аудитория за Вашия бизнес.
– Ретаргетиране на потенциалните клиенти.
– Изграждане на цялостна рекламна стратегия
– Поддържане на интереса на предишни клиенти към бизнеса Ви.
– Използване на всички маркетинг функции на Facebook.
– Оптимизиране разходите за реклама.

Много собственици на малък и среден бизнес създават и управляват сами кампаниите си, най-вече защото смятат, че това ще им помогне да намалят разходите си. Опцията изглежда привлекателна, но има много предимства, които ние от Alpha Digital Agency можем да предложим, когато става въпрос за извличане на максимална полза от бюджета Ви в Google Ads. Alpha Digital Agency притежава ноу-хау, което може да работи изцяло в полза на Вашия бизнес. Когато става въпрос за критерии на търсене, ефективни диапазони на наддаване и вероятни проценти на реализация, Alpha Digital Agency има задълбочени познания за това, как да извлече максимална полза от кампанията. Това спестява много от Вашето време, тъй като експертите ни боравят с всички инструменти и познават изоснови сложната работа на системата. Това Ви гарантира, че ефективността на кампанията, както и на бюджета Ви се управляват по най-добрия възможен начин.
Alpha Digital Agency
може да Ви предложи много допълнителни предимства като A/B тестове. Това е метод за сравняване на две различни версии на реклама, за да се определи коя от тях се представя по-добре сред потребителите и коя версия е по-добра и ще Ви донесе повече реализации, съответно повече клиенти и приходи.
Наемането на 
Alpha Digital Agency Ви осигурява предимство пред конкуренцията във Вашия бранш, тъй като професионалистите ни боравят с най-новите методи и с вече утвърдени и работещи похвати, за да изградят за Вашия бизнес успешна маркетингова стратегия. Инвестирането в услугите на дигитална агенция, за да подпомогне развитието на Вашия бизнес, е голяма стъпка. Разяснете точно Вашите нужди и очаквания и не се страхувайте да задавате конкретни въпроси.
Наемането на
Alpha Digital Agency Ви осигурява предимство пред конкуренцията във Вашия бранш, тъй като професионалистите ни боравят с най-новите методи и с вече утвърдени и работещи похвати, за да изградят за Вашия бизнес успешна маркетингова стратегия. Инвестирането в услугите на дигитална агенция, за да подпомогне развитието на Вашия бизнес, е голяма стъпка. Разяснете точно Вашите нужди и очаквания и не се страхувайте да задавате конкретни въпроси.

Услуги
Услуги

Вашата Facebook страница е лицето Ви към потенциалните клиенти! Нашият екип от професионални дизайнери ще създаде публикации с индивидуален дизайн според нуждите Ви. Ще Ви помогнем да увеличите феновете на страницата си и популярността на марката в онлайн пространството. Подобрявайки рейтинга на Facebook страницата Ви можем да подобрим резултатите на рекламите и да помогнем да увеличите ангажираността на потенциалните клиенти. Съобразявайки се с ефективността и ангажираността осигуряваме систематичност в постовете използвайки най-иновативните и интересни за широката аудитория методи. Нашите цели: – Увеличаване достигането до по-голям брой последователи на Вашия бизнес във Facebook – Повишаване на органичното достигане на публикациите до по-широк кръг от хора чрез правилно подбрано и поднесено съдържание. – Професионална поддръжка на Вашата бизнес страница и нейното оптимизиране, спрямо непрекъснатите и динамични промени в социалната мрежа и нейния алгоритъм.

 Малък пакетСреден пакетГолям пакетPremium пакет
Какво съдържа3 posts +
1 gif
7 posts + 1 gif9 posts + 1 gif + 2 videoПо ваш избор
Цена120 лв. без ДДС на месец240 лв. без ДДС на месец350 лв. без ДДС на месец Свържете се с нас
Имейл маркетингът е един от най-добрите начини за провеждане на интернет насочена рекламна кампания. Той обхваща базата от клиенти, която е натрупал Вашият бизнес. Това е причината този инструмент да бъде предпочитан за голяма част от рекламодателите, но неправилното му използване води до неприятни последствия. Правилната структура на кампанията, съответно  и рекламното послания определят това дали имейлът ще бъде приет добре, или ще бъде приет за спам. Спамът е едно от нещата с които се сблъскваме ежедневно когато преглеждаме пощенските си кутии. Нежеланата поща ни засипва всеки ден, а това е породено от липсата на достатъчна подготовка при интернет рекламата. За провеждането на успешен e-mail маркетинг и неприемането му за спам от страна на получателите е необходимо да се обръща внимание на много фактори – нарушаване на GDPR условия, спазване на норма за съдържание, спазване на критерии за база и др. Email маркетинга е кампания изцяло насочена към съществуващите Ви клиенти. Резултатите на такъв вид реклама зависи изцяло от Вашата база от доволни клиенти. Ако считате, че старите Ви клиенти биха откликнали на подобно рекламно съобщение, то това е Вашата услуга. Ако желаете още информация, молим да се свържете с нас.
Услуги